TrueConf об'єднає користувачів одразу декількох серверів відеоконференцзв'язку

10 декабря 2013г., Киев.

Компанія TrueConf презентує нове програмне рішення для великих замовників систем відеоконференцзв'язку - TrueConf Directory 1.0.0 . Цей продукт дозволяє об'єднати бази користувачів декількох серверів TrueConf Server та налагодити взаємодію між ними.

TrueConf Directory являє собою каталог - єдине сховище даних про користувачів декількох серверів TrueConf Server, об'єднаних за допомогою функції роумінгу. Це рішення було спеціально розроблено для замовників з великою розподіленою ВКС інфраструктурою, яка містить кілька серверів ВКС і тисячі абонентів.

Після розгортання у мережі замовника TrueConf Directory в призначених для користувача клієнтських додатках замінює стандартний пошук серед абонентів поточного сервера ВКС, до якого підключений користувач, на пошук серед усіх груп і всіх користувачів декількох незалежних серверів TrueConf Server, підключених до каталогу TrueConf Directory.

Таким чином, у клієнтських додатків, приєднаних до різних серверів TrueConf Server, з'явилася можливість (за бажанням замовника) організовувати сеанси відеоконференцзв'язку безпосередньо зі свого серверу, а також переглядати перелік абонентів зовнішніх серверів. Для кінцевого користувача це буде єдиним рішенням, в якому він зможе швидко і якісно організувати відеодзвінок або конференцію з будь-якими абонентами незалежно від їх місцезнаходження.

Безпека даного рішення забезпечується тим, що каталог розташовується в мережі замовника і повністю контролюється ним, як і список підключених до нього серверів.

Користувачі TrueConf зможуть оцінити простоту і зручність роботи з інтерфейсом TrueConf Directory, з якого можна подзвонити іншому користувачеві, додати його в свою адресну книгу, а також побачити його статус в мережі.

Пошук за допомогою TrueConf Directory на даний момент вже реалізований в клієнтських додатках для Windows і Android - TrueConf Client 6.4.0 і TrueConf Mobile 1.2.0. У нових версіях продукту очікується підтримка клієнтських додатків для iOS і OS X.

«Останнім часом нашими замовниками стали найбільші російські компанії та організації, що володіють великим потенціалом зростання кількості підключень. Територіальний розподіл їх філій також вносить свої корективи. Тому, з точки зору якості локальних конференцій, вигідніше утримувати окремий сервер ВКС у своєму регіоні, аніж вести всі відеоконференції через центр, - зазначає Дмитро Одинцов, директор з продажу компанії TrueConf. - Для таких замовників і був розроблений продукт TrueConf Directory, що дозволяє впровадити єдину прозору структуру каталогів користувачів системи відеоконференцій, а також встановлювати сервера ВКС в необхідній кількості і місці».

За додатковою інформацією звертайтесь:

Дмитро Одинцов,
Директор з продажу компанії TrueConf
Електронна пошта: dimodin@trueconf.ua

Про компанію TrueConf, www.trueconf.ua - провідний розробник корпоративних та індивідуальних продуктів для відеоконференцзв'язку в СНД. Випускає і надає широкий спектр рішень від мобільних додатків до обладнання для конференц-залів, які можуть використовуватися як в закритих мережах, так і для роботи через інтернет. Хмарні сервіси відеоконференцій компанії об'єднують понад 2,5 млн. користувачів по всьому світу.

Досвід впровадження рішень TrueConf включає більше тисячі успішних проектів для державних, освітніх, фінансових установ, а також малих і середніх підприємств різних сфер бізнесу. Наші клієнти - Всеукраїнський банк розвитку, СК Іллічівська, Європейський університет, Миколаївська, Рівненська, Сумська та Одеська ОДА, Фонд Держмайна України, МНС м. Києва, інспекція техногенної безпеки, Моріс Груп, Донснаб, Харківський медико-генетичний центр, Охматдит, Регістр судноплавства і багато інших.